mccm creations


The Making of a Book in 12 hours by leen
一月 10, 2007, 12:27 下午
Filed under: EVENTS, IPHK

dear friends,

please come to the Fringe Club this Saturday (13 jan 2007). Just stop by to write or draw our city and help us to create a book in 12 hours.

from 12noon – 12 midnite!

廣告

發表迴響 so far
發表留言



發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s



%d 位部落客按了讚: